Wu Xing – mancare chinezeasca noaptea

17 August 2010

Wu Xing este cea mai cunoscuta si cea mai veche companie care livreaza mancare chinezeasca in Bucuresti.

In 2009 Wu Xing a lansat programul de noapte. Acestia livrau pana la ora 23:00. S-au gandit sa mareasca programul de livrare pana la ora 02:00. Probabil doreau sa mai livreze cateva comenzi in plus si sa-si mareasca incasarile. Miscarea probabil a fost inspirata de la firmele de livrare pizza. Acestea au trecut chiar la program non-stop.

Programul de noapte nu este rentabil pentru furnizor ci doar pentru cei cativa clienti ce beneficieaza de serviciile de livrare in toiul noptii. Acestia (clientii de noapte) fiind putini a facut ca Wu Xing sa isi mareasca programul doar pana la ora 02:00 si nu sa fie non-stop.

Pliant Wu Xing - livreri mancare chinezeasca noaptea - verso

Intre a venit criza, a scazut frecventa comenzilor si valoarea per comanda. Astfel Wu Xing si-a micsorat programul de lucru de la ora 02:00 la ora 01:00.

In trecut Wu Xing avea 4 puncte de lucru iar acum in august 2010 au doar 2 puncte de livrare. De curand au lansat si conceptul „livrare in 44 de minute”. Dar mai multe informatii intr-un viitor articol.

Daca cineva stie mai multe informatii de Wu Xing sa lase un comentariu.

Anunțuri

One Response to “Wu Xing – mancare chinezeasca noaptea”

  1. Laur Says:

    Am citit prin 2009 in ZF ca Wu xing au business destul de mare:ceva la1,6mil euro.Eu atunci eram la Trenta colaborator si incercam sa dau informatii economice managerului de marketing cu care credeam ca fac echipa…nu prea exista conceptul acest in tara asta de doi bani.Daca se mai vinde si la negru atunci e clar ca erau mai sus.Cred ca in delevery se vinde foarte mult la negru.Taxele din Romania nu prea incurajeaza munca.De ce sa dai ceva daca nu primesti nimic in schimb.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: