Trenta Pizza comunica promotiile pe Facebook

19 Septembrie 2010

Am comandat de cateva ori in ultimi 5 ani de la Trenta Pizza. Ce am remarcat cel mai bine a fost calitatea pizzelor. Printre cele mai bune pizze mancate la livrare si chiar una dintre cele mai bune raportate si la cele consumate la restaurant. In trecut aveau probleme cu livrarea deoarece intarziau destul de mult. In ultimul an au rezolvat aceasta problema si livreaza de multe ori sub 30 de minute.

Revenim la subiect. Am observat ca Trenta Pizza se promoveaza foste bine pe reteaua de socializare Facebook. De cateva luni sunt destul de vizibili in comunicare. Poate ating majoritatea persoanelor pe care ii am in lista mea de prieteni sau poate pur si simplu ajung mesajele lor la mine mai des. Ideea este ca au descoperit facebook, il utilizeaza si cred ca au de castigat de pe urma acestei unelte fara sa investeasca bani.

Din cate am citit prezenta Trenta Pizza in cadrul retelei Facebook este apreciata. De observat ca orice promotie Trenta Pizza este comunicata si pe pagina de fani Trenta Pizza. Uneori au si promotii care sunt dedicate exclusiv persoanelor cu cont de Facebook.

Promotie Trenta Pizza pe pagina de fani Facebook

A mai observat cineva activitatea Trenta Pizza pe facebook?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: