Dublu sau nimic doar la PHD

10 Octombrie 2010

Cu o saptamana in urma am auzit fugitiv la radio o reclama cu pizza. Cu toate ca sunt interesat de acest domeniu (ca dovada ca scriu despre acest domeniu) nu am retinut bine reclama doar ca dadeau dublu pentru ceea ce plateai.

A trebuit sa aud din nou la radio cine dadea dublu. Pizza Hut Delivery sau PHD. Doar in data de 10.10.2010 ( ca sa aiba promotia un simbol anume) PHD a daruit portie dubla la acelasi pret.

Mai pe romaneste daca plateai o pizza iti mai dadeau inca una gratuit.

Disperare mare in piata de profil. De cand a sosit Domnino’s Pizza in Bucuresti celelalte companii de livrare pizza la domiciliu au „innebunit la propriu”. Isi fac reclama in nestire, deschid puncte de lucru (vezi Jerry’s Pizza si Dominiu Pizza) impart pliante cu sutele de mii lunar pe o piata care se contracta.

promotia de duminica pizza hut delivery

Astfel promotia PHD din aceasta duminica cred ca a fost un fassss si au aruncat banii pe geam prin promovarea la radio. Daca gresesc sa ma contrazica cineva. Si oricum sa vii cu aceeasi idee pe care Trenta Pizza o aplica de 1 an si cateva luni si pe care inca 2-3 concurenti mici au copiat-o (vezi pizza Biboche cu ospatul de duminica) este iarasi o lipsa de imaginatie.

Recomandarea este sa aplice aceasta promotie in fiecare duminica timp de un an si atunci sa aiba rezultate. Pana atunci arunca banii pe geam.

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: