Good Pizza

28 Noiembrie 2010

Good Pizza este o firma ce livreaza pizza (si mancare) in Bucuresti doar in sectorul 1. Orice pizza comandata are pretul de 12,9 lei.

pliant cu meniul Good Pizza noiembrie 2010

Se pot comanda 18 sortimente de pizza in functie de preferinte. In meniul celor de la Good Pizza se mai gasesc paste si salate la unicul pret de 9,9 lei. Deaemenea daca vrei cev clasic in genul meniurilor gaseste cateva posibilitati tot la pretul de 12,9 lei.

Din cate se pare Good Pizza incearca sa se pozitioneze in functie de pret si (spun cei de la Good Pizza) ca au calitate buna. Eu nu am incercat si nici nu cred ca voi incerca sa comand de la Good Pizza deoarece am avut probleme multe cu firme de livrare mici care aveau pretul mic.

Pret mic = calitate indoielnica sau servicii slabe (de livrare).

Program zilnic de livrare ok  10:00 – 22:00. Daca nu esti in zona de livrare, adica intr-o parte din sectorul 1, la orice comanda se percepe o taxa de livrare (nu se precizeaza care este taxa).

Un plus este faptul ca primesc bonuri de masa. Acest avantaj o sa dispara deoarece din ce in ce mai putini angajati mai primesc bonuri de masa.

Daca a comandat cineva de la Good Pizza sunt curios de cateva pareri de bine sau de rau. Nu conteaza daca parerea este de bine sau de rau.

 

L.E.: Intre timp am observat ca pizza s-a scumpit de la 12,9 lei la 13,9 lei.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: