Zaza Pizza

12 februarie 2011

Zaza Pizza livreaza pizza la domiciliu in Bucuresti din doua puncte. Unul este proaspat deschis si se afla pe langa strada Pache Protopopescu in sectorul 2. Sunt prezenti si pe Facebook unde sunt destul de activi.

Brandul este bine realizat si promovat atat online, prin Facebook, Hotnews, Twitter, Adwords, dar si offline prin impartirea de pliante la usa. Cei doi care detin pizzeria sunt orientati destul de bine catre mediul online deoarece prin ianuarie 2009 au avut o campanie, cu ajutorul bloggerului Dragos Manac, in care au dat 1000 de pizza gratis.

Pana acum nu am comandat la ei deoarece nu m-am aflat in aria lor de livrare. In viitorul apropriat voi comanda. Daca aveti pareri despre Zaza Pizza nu ezitati sa le impartasiti si aici.

Cu 21 lei poti sa comanzi unul din urmatoarele meniuri:

a) Meniul Rosu = pizza + sos + bautura + desert;

b) Meniul Verde = salata + 2 felii focaccia + dressing + bautura + desert;

c) Meniul Galben = pasta + bautura + desert;

Reclame

One Response to “Zaza Pizza”

  1. Laurmarketing Says:

    Mda.Sincer am mancat o singura pizza de la Zaza si este buna.Se cunoaste ca este facuta la cuptor cu lemne.Adevarul este ca am observat si eu ca conceptul brandului este foarte bun.Pacat ca pliantul este praf.Obligatoriu trebuie sa schimbe pliantul.Cred ca ZAZA se poate dezvolta intr-un an destul de mult.Eu sper sa ajunga la un 500 de produse livrate ca medie pe zi….totul depinde de patroni sa reusesca sa creez o echipa care sa fie stimulta..nimeni nu sta daca nu vede o perspectiva buna.In orice afacere fara ECHIPA nu ai sanse.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: