TermoPunctul de la Pizza Hut Delivery

30 Mai 2011

PDH sau Pizza Hut Delivery a venit cu o noutate. A intodus pe cutia de pizza un TermoPunct care iti indica daca pizza din cutie are temperatura optima.

Noutatea este o strategie de marketing pornita de la o ideea buna dar finalitatea poate sa aiba doua taisuri. Se induce ideea ca Pizza Hut Delivery iti livreaza pizza calda. Dar daca punctul termic indica o temperatura care nu este optima ce se intampla? Pot refuza pizza? O primesc gratis?

Mie, livratorul, mi-a scos cutia de pizza din geanta de transport cu punctul termic rosu. Am platit, am inchis usa, am ajuns la masa si punctul termic era deja albastru (dupa 2 minute). Din curiozitate am pus degetul pe punct si dupa 3 secunde a inceput sa devina roz. Pizza din cutie era calduta si nu calda sau fierbinte. PHD-ul spune ca livreaza pizza fierbinte. La mine nu a fost asa. Pizza in schimb a fost gustoasa.

Al doilea esec la aceasta comanda a fost timpul de livrare. In momentul comenzii am primit 25 de minute timp de livrare. Comanda in schimb a ajuns in 45 de minute. Comanda continea 2 pizza, distanta dintre magazinul lor si Piata Victoriei este mica iar comanda a fost realizata inafara orelor de „varf” (pranz sau seara). Astfel sloganul „30 de minute” nu este adevarat si nu il pot respecta.

Ce se intampla daca nu ajung in 30 de minute? Nimic!

Oricum 45 de minute nu este mult. Este acceptabil de aceea pot spune ca este un semi-esec din partea PHD.

Anunțuri

2 Responses to “TermoPunctul de la Pizza Hut Delivery”

  1. Kretzu Says:

    Ce ma mira pe mine este de ce ziceti voi ca e o noutate bulina. Eu am mai comandat de la ei si o au demult pe cutii. Desi de fiecare data si la mine au ajuns tot cu bulina in parametri si eu as fi la fel de curios ce se intampla daca nu mai e colorat cerculetul. Tocmai de aia la urmatoarea comanda la ei o sa intreb livratorul, iar daca se face discount ceva revin aici si va spun si voua ca sa ne bucuram toti 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: