ToniLi, fostul Presto Grill

21 Decembrie 2011

presto-grill

Presto Pizza era pe val în 2010. A lansat și un brand cu mâncare tradițională chinezească și românească pe nume „Presto Grill„.

Realizau livrări în sectorul 4, sectorul 5 și sectorul 6. Pentru comenzi mai mari se deplasau în orice colț al Bucureștiului. Conceptul nu era unul prea strălucit: „mâncare chinezească și românească împreună cu mâncare la grătar, mici, șaorma și de toate”. În plus mâncarea nu este strălucită ci este banală, fiind din categoria „mâncare low-cost„.

Acum Presto Grill s-a transformat în ToniLi. Motivele acestei mutări nu le cunosc dar le pot bănui: „succesul” răsunător al conceptului. Nici conceptul ToniLi nu este grozav: „pizza (Toni) și mâncare chinezească (Li)”. Cam greu de asociat pizza cu mâncare chinezească. Este ca și cum ai trăi cu soacra în aceeași cameră.

ToniLi

Posibil ca în spatele brandului ToniLi să fie tot cei de la Presto Pizza. Greșeala cu Presto Grill a fost de la început. Nu este bine să lansezi un brand cu un concept ciudat care să poarte numele brand principal. Vei strica brandul care are succes.

Situația s-a înrăutățit și la Presto Pizza. Comenzile nu mai sunt atât de multe ca în trecut, livratorii sunt plătiți mai puțin (dacă îți întârzie comanda să nu te mire) și încep să plece iar unul din acționarii și-a deschis un club în centrul vechi care nu are clienți.

Reclame

2 Responses to “ToniLi, fostul Presto Grill”

  1. Laurmarketing Says:

    interesant

  2. Vlad Says:

    Nu stiu de altii dar comand de la ToniLi de cand au deschis oferta aproape in fiecare zi impreuna cu colegii de apartament.
    In genere este foarte satisfacator.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: